CRNO-BELI DOMINIRALI, ON NEZADOVOLJAN: Stanojević LJUT posle pobede!

Autor:

Sport

28.01.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fubaleri Partizana savaldali su Sileks sa 3:0 u poslednjoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Beleku. Ipak, trener crno-belih Aleksandar Stanojević nije u potpunosti zadovoljan.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Dva gola za crno-bele postigao je Takuma Asano, a jedan mladi Marko Milovanović. Sva tri pogotka smo videli u drugom poluvremenu.

- Bilo je malo nediscipline što mi se nije svidelo, i u fazi odbrane i u fazi npada. Rezultat je dobar, veći nego što smo možda zaslužili, iako smo imali šanse, ali i oni što nije dobro za nas. Ja ne volim kad nam protivnik tako lako dolazi do gola, što su oni radili. Malo nam je falilo discipline u igri, ali smo stvarno premoreni. Takođe, bitno je da se niko nije povredio - rekao je Stanojević o drugoj utakmici u istom danu.

Prethodno je Partizan igrao i pobedio beloruski Ruh sa 1:0 (1:0).

- Važi za obe utakmice da smo izuzetno umorni, došlo je do akumulacije (umora). Nismo imali svežine i bukvalno smo baš "teški" bili, ali zadovoljan sam jutarnjom utakmicom. Bilo smo disciplinovani, kompaktni, nismo dali rivalu da nas ugrožava. Bili smo dobri, ne toliko kvalitetni, ali disiplinovani - izjavio je trener Partizana.

Nije primljen gol u 180 minuta, što je podatak koji svakako može da raduje.

- Ove popodne smo i mogli da primimo, imali su obi nekoliko šansi, ali je naš golman reagovao dobro generalno, i kod greške koju je napravio. Bio je 'ok' na golu, delovao skroz dobro s obzirom na to da je prvi put stajao među stativama - podvukao je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading