NIŠTA OD NOVOG UGOVORA: Šokirao Novi Sad, Lalatović otkrio sledeći KORAK u karijeri!

Autor:

Sport

28.01.2021

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grom iz vedra neba pogodio Vojvodinu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Vojvodine Nenad Lalatović nakon trijumfa nad Partizanom

Šef struke novosadske Vojvodine Nenad Lalatović rekao je u intervjuu za "Mocartsport" da ne očekuje da će mu "lale" ponuditi novi ugovor na leto, kao i da bi voleo da napravi pauzu od makar mesec dana.

Najverovatnije mi neće ponuditi novi ugovor, jer imam utisak da nekome smeta jaka Vojvodina i to ne zavisi od mene. Ako Uprava želi da i dalje pravi rezultate normalno je da me pozovu da popričam sa njima. Vojvodinu volim i svake sekunde mogu da odem, opet ću naći posao. Voleo bih, ako ne odem u inostranstvo, da ostanem u Vojvodini, jer Vojvodina je moja druga kuća. Ona pravi moje trenersko ime, ja joj se odužujem dobrim rezultatima. Da li ću dobiti ugovor ili ne, ne znam, ali kažem još jednom, ima vremena za razgovor, ne treba nigde ni žuriti, i znam da ću ako ne ostanem u Vojvodini vrlo lako naći novi klub - rekao je Lalatović i otkrio svoje planove:

Ima interesovanja za mene, moram da priznam, da otkad se bavim trenerskim poslom, nikada više nije bilo interesovanja nego u poslednjih mesec dana, da neko kontaktira sa mnom, zove, pita da li mi odgovara liga, da li bih došao, pitaju kada ističe ugovor, da li bih potpisao predugovor ili punomoćje da nam oni završe neke klubove. Tako da ima nešto, dešava se. I da se ne desi, da sa Vojvodinom ne produžim ugovor, voleo bih da na leto, ako bih ostao do tada u Srbiji, napravim pauzu mesec dana. Otišao bih na odmor i čekao inostrani angažman i siguran sam da bih ga dobio vrlo brzo - dodao je Nenad Lalatović.

Podsetimo, "Voša" je jesenji deo Superlige Srbije okončala na trećem mestu, a bivši trener Crvene zvezde je procentualno najuspešniji u istoriji novosadske "stare dame" po broju ostvarenih pobeda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

28.01.2021 12:05

SADA CE PARTIZANI BOLJE DA ZIVE HA,HA,HA,HA,HA....