(FOTO) OZVANIČENO: Velika Zvezdina želja POTPISALA!

Autor:

Sport

27.01.2021

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Vojvodine Bojan Nastić, karijeru nastavlja u Poljskoj, u Jageloniji.

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Nastić

Njegov transfer iz BATE Borisova je ozvaničen, Bojan je zadužio dres poljskog kluba i biće vredan dodatak za ovaj tim u nastavku sezone.

Jagelonija je trenutno sedmoplasirana na tabeli Ekstrakalse.

- Veoma sam srećan što mogu da vas obavestim da sam i zvanično postao član ovog sjajnog kluba. Unapred se radujem novim izazovima u karijeri i nadam se da ćemo zajedno imati mnogo uspeha - poručio je Nastić, bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Nastić je ne tako davno bio i na radaru Zvezde kao jedna od opcija za levu stranu, i sam je potvrdio da su ga kontaktirali "neki menadžeri", ali onaj konkretan poziv iz Ljutice Bogdana nikad nije stigao na njegovu adresu.

- Čuo sam za interesovanje Zvezde, čak su me i zvali neki menadžeri, ali to ništa nije bilo konkretno. Uvek kažem: "Nikad ne reci nikad", ali mislim da sam najbliži ostanku (u BATE-u). Čak i ako bih napuštao Belorusiju, želja mi je da još nekoliko godina provedem u inostranstvu - rekao je Nastić u nedavnom razgovoru za Glas Srpske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading