ŠOK NA POMOLU: Boaći u Partizanu?

Autor:

Sport

27.01.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Partizana pričao je o mnogim stvarima, ali i potencijalnom pojačanju crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Maki Banjak se već nekoliko meseci nalazi u Partizanu, a za to vreme igrao je na više pozicija u odbrani. Ipak, otkriva da se najbolje oseća kad igra kao štoper.

- Više mi prija pozicija u centralnom delu odbrane nego na boku. Rukovodim se devizom: daću, uvek, maksimum... gde god je potrebno timu, međutim, jasno je da mi više odgovara uloga štopera - rekao je Banjak u intervjuu za "Sportski Žurnal". 

Dugo se spremao njegov transfer u Partizan, ali na kraju su klubovi uspeli da se dogovore i iz Olimpije je stigao u Beograd. 

- Lepo je znati da te veliki klub, poput Partizana, želi. Videli su nešto u meni, transfer je realizovan posle godinu. Na sreću, na najbolji način - priča Banjak. 

Crno-beli su hteli da pored njega iz Ljubljane dovedu i desnog beka iz Gane Erika Boaćija. Mladom 21-godišnjem fudbaleri Banjak preporučuje da po isteku ugovora dođe u Humsku. 

- Boaćiju ističe ugovor sa Olimpijom u junu, za njega bi bilo dobro da dođe u Partizan - smatra štoper Partizana. 

Na večitom derbiju je pružio dobru partiju, ali kako kaže, to nije to bez navijača. 

- Jedino mi je krivo što nije bilo navijača! Veliki je rivalitet Partizana i Crvene zvezde, na žalost, još nisam bio u prilici da osetim derbi pred punim stadionom. Volim pritisak s tribina, to me čini jačim čak i kad su svi protiv mene, mog tima - iskren je Kamerunac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Guiza

27.01.2021 18:19

Jebo vam pas mater