PROCURILO: Zvezdino NAJVEĆE POJAČANJE se odreklo OGROMNOG novca!

Autor:

Sport

27.01.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je dogovorila ogromno pojačanje! Aleksandar Dragović će idućeg leta zadužiti opremu crveno-belih!

RepublikaFoto: Starsport
Stadion "Rajko Mitić"

Dugogodišnji reprezentativac Austrije je od malih nogu navijač Crvene zvezde i imao je san da zaigra na "Marakani", a u redove srpskog šampiona dolazi bez obeštećenja pošto mu ističe ugovor sa Bajerom, što je svakako olakšavajuća okolnost za crveno-bele.

Upravo zbog Dragovićevog dolaska Crvena zvezda odustala je od potere za Duškom Tošićem, a "Sportski žurnal" donosi detalje načelnog dogovora dve strane.

RepublikaFoto: Starsport

Plata u Nemačkoj bila mu je oko 2 miliona evra, dok bi u Crvenoj zvezdi trebalo da zarađuje 500.000 evra, ne računajući bonuse, a koji će svakako u njegovom slučaju biti veliki, što je uobičajena stvar za igrače koji dolaze kao slobodni agenti.

Uskoro se očekuje transfer Miloša Degeneka.

 

Njegovom prodajom bi Zvezda i "zatvorila finansijsku konstrukciju" oko plate Aleksandra Dragovića, a s obzirom na njegov kvalitet u budućnosti bi čak mogli da zarade i na njegovom transferu, ako stigne unosna ponuda za 29-godišnjaka.

Prethodno je Dragović igrao za Austriju iz Beča, Bazel, Dinamo Kijev, Lester...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading