NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Jović konačno PROGOVORIO o Zidanu, evo gde je bio problem sa legendarnim Francuzem!

Autor:

Sport

26.01.2021

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve razjašnjeno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Luka Jović je za dva nepuna meča u Ajntrahtu uradio više nego za celu karijeru u Realu. Svi su se pitali zašto srpski napadač takve partije nije pružao i u Madridu, a poovodom toga klub iz Frankfurta odlučio je da održi konferenciju za novinare. 

 Jović je "otvorio karte" i ispričao sve što je imao o Realu, Zidanu i povratku u Nemačku.

- Imao sam mnogo pehova u Madridu i povreda i privatnih problema za koje jesam i za koje nisam kriv. Hteo sam da se vratim ovde da igram i da budem srećan. To je prednost za igrača, kada imam poverenje trenera i kada igram često - počeo je Jović obraćanje medijima.

- Sigurno da sam mnogo napredovao samo jer sam trenirao sa njima. To su veliki profesionalci i među najboljim igračima na svetu na svojim pozicijama. Sigurno da sam pokupio neke fore, da sam došao iskusniji i u razgovoru sa trenerom oko povratka u Ajntraht smo pričali da imam utisak da sam napredovao iako nisam igrao. Pričali smo i da će mi biti potrebno vreme da se vratim u formu, u kondiciju.

Novinare je zanimalo da uporedi Zinedina Zidana i Adija Hitera.

- Ne bih sada ulazio u detalje. Sigurno je da su oni fenomenalni treneri. Za Zidana sam već rekao da je vrlo iskren i fenomenalan čovek. Sa Adijem imam bolju komunikaciju zato što obojica pričamo engleski. U Španiji nisam mogao da napravim tu komunikaciju sa Zidanom. On ne priča engleski, ja ne pričam španski... Ali obojica su sjajni treneri i odlične osobe - rekao je Jović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nemački novinari su bili uporni i još jednom su pitali Jovića zbog čega nije uspeo u "kraljevskom klubu".

- Nemam neki poseban odgovor na to pitanje. Nisam toliko puno ni igrao, nisam dobio utakmice u kontinuitetu i jako je teško da se uđe u formu, naročito za napadača sa malim brojem minuta. Veći je pritisak tamo, drugačije je naravno. Ekipe igraju drugačije protiv Reala i brane se. Kada imate rezultat onda se malo i vi branite, kada uđete u igru nemate toliko prilika za gol... Ovde je drugačije i osećao sam da bi ovo mogao da bude pravi potez u ovom trenutku.

Ipak, za sada još uvek nije spreman da bude starter, odnosno, da odigra svih 90 minuta.

- Imam bolove u mišićima koje vučem neko vreme, posle korone imam problema sa tim mišićem, i nisam u potpunosti spreman. Odluka je na treneru, videćemo kada će biti pravi trenutak. Nećemo se mi dogovoriti kada ću ja igrati, nego će to on odlučiti - poručio je Luka Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading