HEROJ "VEČITOG DERBIJA" IZDAO "DELIJE": Zvezda ga ZVALA, a on POTPISAO za crno-bele!

Autor:

Sport

26.01.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

RepublikaFoto: Starsport
"Delije" na "večitom derbiju"

Talentovani fudbaler Čukaričkog Milan Savić objasnio je kako je umesto svog voljenog tima Crvene zvezde izabrao crno-bele sa Banovog brda.

Iskreno, kad sam dolazio u Čukarički pre toga sam seo sa ljudima iz Zvezde. Oni su čuli da sam slobodan igrač i da imam čiste papire. Bio sam na sastanku sa Aleksandrom Lukovićem, ideja je bila da igram šest meseci u Grafičaru i da pređem u prvi tim ako budem zadovoljio..  Rekli su mi da bi bilo lepo da ja dođem kod njih, da me znaju, da sam njihovo dete i da bi trebalo da nastavim tamo gde sam stao. Nisu mogli da veruju da sam otišao, jer sam bio jedan od boljih igrača. Onda sam razmislio! U Zvezdi sam proveo šest godina i teško bi bilo da se vratim na staro. Lepo mi je bilo, ne mogu da kažem, ali kada sam dobio poziv Čuke - nisam oklevao. Nisam pogrešio i ne kajem se - jasan je Savić.

RepublikaFoto: Starsport
Savić protiv Crvene zvezde

Milan Savić je privukao pažnju na sebe u junu 2018. u dresu omladinaca Zvezde postigao het-trik protiv Partizana za preokret od 3:0 do 3:4

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading