ŠPANSKA GROZNICA: Crno-beli u delirijumu - Almerija traži 60 miliona, PREKALJENI LAV vodi Sadika?

Autor:

Sport

26.01.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Partizana Umar Sadik je "eksplodirao" u Španiji, a jedan velikan tamošnjeg fudbala je već krenuo u akciju iako slede ozbiljni i dugi pregovori!

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

Prema informacijama lokalnih medija Sadik se nalazi na radaru Sevilje.

Navodno, sportski direktor Monći već je krenuo u akciju koja bi trebalo da rezultira selidbom doskorašnjeg napadača Partizana na Pishuan. Navodno se već raspitivao pod kojim uslovima je moguće angažovati talentovnog špica, mada je teško očekiivati da posao bude završen tokom ove zime. Kako zbog činjenice da je do kraja prelaznog roka ostalo još samo pet dana, a Almerija ga se neće tako lako odreći jer je Nigerijac "džoker" za povratak u elitni rang.

 

 

 

Saudijski vlasnici su letos, po dolasku Sadika iz Humske, postavili otkupnu klauzulu na 60.000.000 evra.  U Almeriji insistiraju najpre na ostanku makar do kraja sezone, a onda i na visokoj ceni, tako da slede dugački pregovori oko sudbine Sadika...

Partizan dobija 40 odsto od transfera ukoliko se posao realizuje pre plasmana Almerije u Primeru, u suprotnom, na Topčidersko brdo stiže između deset i 20 odsto vrednosti budućeg transfera. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

27.01.2021 07:36

Koga briga u Srbiji za njega veca briga je za hrvatski klub usred Beograda,ma i 10 ako ga prodaju...