STANOJEV KEC IZ RUKAVA: Partizan pojačava vezni red, TREĆA SREĆA ZA SJAJNOG PLEJMEJKERA!

Autor:

Sport

25.01.2021

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Stanojević našao je rešenje za probleme u kreativi.

RepublikaFoto: Starsport
Veliki "Grobar" i sjajni veznjak mogao bi da se vrati po treći put u Humsku!

Crno-beli imaju čvrst vezni red sa tandemom Zdjelar-Šćekić, ali im nedostaje klasična "desetka", pa je trener Partizana posegao za momkom kome je Humska i te kako dobro poznata.

Danilo Pantić progovorio je o mogućnosti da se po treći put vrati u redove "parnog valjka" u razogovoru sa "Sportskim žurnalom".

Na startu je pokazao koliko poštovanje ima prema Partizanu.

- Zauvek ću im biti zahvalan na tome i srećan zbog činjenice da sam bio deo Partizana. Nikad ne bih rekao ne Partizanu, s druge strane za dogovor su potrebne dve strane. Tako da nemam adekvatan odgovor, ali se nadam da su glasine istinite - istakao je bivši U-21 reprezentativac Srbije. 

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Pantić bi voleo da se vrati u Partizan, ali kaže da su za dogovor potrebne dve strane

Nije mnogo otkrio, ostavivši medijima da se bave nagađanjima. 

Nastavio je o sjajnoj generaciji koje je bio deo u Humskoj, ali koja u crno-belom dresu nije ostvarila željene rezultate, već se rastala pre nego što je stasala.

Ne mogu da kažem da je bila greška do Partizana ili samo do nas, jednostavno tako se desilo, splet nekih okolnosti, onda nema nazad. Bila mi je velika želja da svi zajedno nosimo dres prvog tima Partizana u isto vreme. Nažalost, to se nije obistinilo, možemo samo da nagađamo dokle bismo došli. Verovatno daleko - podseća se Pantić.

 

Pomalo iznenađujuće je Danilo letos prešao u redove Čukaričkog umesto u Partizan, pa objašnjava šta je bilo iza te odluke.

- Čukarički je za mene oduvek bio ozbiljan i stabilan klub. Znao sam kakva je to sredina, da nema nikakvih problema i da se sve svodi na teren. Imao sam period bez utakmica i rešio sam da prihvatim prvu ponudu koja stigne. Čukarički je bio najbrži. Na pozajmici sam godinu dana u Čukaričkom. Imam od leta još godinu dana ugovor sa Čelzijem, ali ima opcija i da postanem definitivno igrač Čukaričkog, videćemo šta će biti - nastavio je fudbaler londonskog kluba.

RepublikaFoto: FK Čukarički
Sada je u Čukaričkom, ali Partizanu nikada neće okrenuti leđa

Za kraj je bio upitan o eventualnom prelasku u Crvenu zvezdu, na šta se zgrozio.

- Nikada! - zaključio je Danilo Pantić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading