TO JE NEMAC: I pored poraza, Klop ima razloga za ZADOVOLJSTVO!

Autor:

Sport

24.01.2021

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula eliminisani su u šesnaestini finala FA Kupa od velikog rivala Mančester Junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Junajted je slavio 3:2, a odlučujući pogodak postigao je Bruno Fernandeš iz slobodnog udarca.

- Prikazali smo mnogo dobrih stvari, ali i neke greške prilikom primanja golova. Ako želite da pobedite na Old Trafordu, morate da budete na svom apsolutnom vrhuncu, a mi to nismo bili. Nismo imali zaštitu prilikom prvog gola, a to je stvar na kojoj smo radili. Takve greške ne bi trebalo da se dešavaju, ali mogu da se dese - izjavio je menadžer Liverpula Jirgen Klop po završetku meča.

- Možemo neke stvari da ’ponesemo’ iz ove utakmice – učimo iz svakog meča. Mo Salah je bio dobar, ova utakmica je odlična za njegoov samopouzdanje. Bio je ovo težak meč. Zaista smo žarko želeli pobedu, ali nije bilo dovoljno. Kada pobedite, i dalje postoje negativne strane, a kada izgubite, ponekad ima i dobrih aspekata. Video sam da su momci zaista, zaista želeli pobedu. Imali smo problema na kontranapadima, bilo je veoma intenzivno, ali ipak ima pozitivnih stvari - rekao je nemački stručnjak.

Mančester Junajted će u osmini finala FA Kupa igrati protiv Vest Hem Junajteda, koji je izbacio Stokport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading