LOVREN KAO ĐOKOVIĆ: Hrvat UZBURKAO JAVNOST - niko ne može da me natera, to je moj izbor!

Autor:

Sport

24.01.2021

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski defanzivac i član Zenita Dejan Lovren u razgovoru sa ruskim medijima pričao je o eventualnom vakcionisanju zbog korona virusa i istakao da pred svakog pojednica mora da bude odluka šta će da uradi i da li će primiti vakcinu.

Dejan Lovren

- Nikad nisam rekao da ne postoji virus, pričao sam o slobodi izbora. Trebalo bi da svako ima izbor, pa na primer, kada pročitam da ljudi koji nisu vakcinisani neće moći da nađu posao, zapitam se da li je kompatibilno sa ljudskim pravima. Ne mislim da su vakcine opasne, ali niko ne može da me natera da je primim - rekao je Lovren.

On je naglasio da je zaključak u suštini - "ako želiš da se vakcinišeš, uradi to" ili "ako ne želiš da se vakcinišeš, preuzmi potencijalnu odgovornost".

 

- Ukoliko bih morao da biram, izabrao bih rusku vakcinu. Mislim da je Rusija često predstavljena pogrešno na Zapadu i na način koji nije fer - rekao je Lovren.

Da podsetimo, srpski teniser nije bio ovako radikalan u stavu prema vakcinaciji, ali je njegov stav takođe da je najvažniji izbor, a ne uslovljavanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading