JOVIĆU SE USIJAO TELEFON: Luku zvali iz Reala - konačno otkrio šta misli o Zidanu!

Autor:

Sport

23.01.2021

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Luka Jović je progovorio za medije prvi put posle odlaska iz Real Madrida!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

On je u intervjuu za "Telegraf" govorio o svojim ambicijama posle neuspele avanture u Španiji, ali i konačno progovorio o odnosu sa Zinedinom Zidanom.

Već na povratničkom debiju je postigao dva gola u pobedi nad Šalkeom, a potom i posle samo 9 minuta zatresao mrežu u Bilefeldu, ali se ne opterećuje golgeterskim učinkom.

- Ne razmišljam u pravcu koliko ću golova dati, najvažnije mi je da igram jer samo tako mogu da se vratim na stari nivo. Osećaj je fenomenalan, svi članovi kluba su se maksimalno potrudili da imam utisak kao da nikad nisam ni odlazio. Bundes ligu sam pratio i dok sam bio u Madridu. Priznajem da mi je u ovom trenutku moje karijere drago da sam ponovo ovde- rekao je Jović u intervjuu za "Telegraf".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Posle "debija iz snova" stigle su čestitke iz Madrida...

- Jesam, bilo je čestitki. I posebno mi je drago zbog toga. U Real Madridu su vrhunski igrači, profesionalci, sigurno da mi je vreme koje sam proveo tamo sa njima mnogo značilo u svakom smislu. Drago mi je da su ispratili kako je prošla moja prva utakmica u Ajntrahtu.

Ono što zaokuplja čitavu fudbalsku javnost je odnos srpskog napadača sa Zinedinom Zidanom koji mu nije pružio šansu kakvu zaslužuje...

- Imam maksimalno poštovanje prema Zidanu, on je izuzetan stručnjak, fudbalska legenda, velika je čast raditi sa takvim čovekom.

 

Jović ne odstupa od svojih snova, njegov cilj je povratak u "kraljevski klub".

- Ja sam igrač Real Madrida i po završetku pozajmice vraćam se tamo, prema tome ne razmišljam o drugim opcijama. Na meni je sada da period u Ajtrahtu iskoristim da što više igram, da klub bude što uspešniji i naravno uz sve to voleo bih da i moj lični učinak bude zadovoljavajući. I u tom pravcu trenutno idu sva moja razmišljanja- rekao je Jović za "Telegraf".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading