(VIDEO) SRPSKA GOL MAŠINA PONOVO RADI: Jović postigao NOVI POGODAK posle samo 9 minuta!

Autor:

Sport

23.01.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaleri Luka Jović i Filip Kostić su bili najzaslužniji za ubedljiv trijumf Ajntrahta protiv Arminije u Bilefeldu 1:5 u okviru 18. kola Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović i Filip Kostić

Srpski duo je funkcionisao kao u dobra stara vremena i najavio obiljnu borbu za visoki plasman na tabeli na kojoj trenutno zauzimaju šestu poziciju.

Nakon što su Silva dvaput, a u međuvremenu i naš reprezentativac Filip Kostić (čiji evrogol možete pogledati OVDE),  i potom autogolom Nilson "obezbedili" nenadokadivu prednost od 1:4 za ekipu iz Frankfurta, Luka Jović je nedugo po ulasku u igru u 75. minutu doneo ogromnih 5:1 svom timu.

 

 

U Bilefeldu Jović ušao u igru u 66. minutu, a samo devet minuta kasnije upisao se u strelce.

Luka Jović je, inače, za prva 73 minuta od povratka u Ajtrantraht dao tri gola, što je više nego koliko je kod Zinedina Zidana dao u Realu za sezonu i po - dva.

 

 

 

Majnc je napravio veliko iznenađenje pošto je savladao Lajpcig sa 3:2, domaćin je dva puta uspevao da se vrati u meč, da bi totalni preokret doneo Leandro Bareiro u 50. minutu meča.

Volfsburg je slavio u Leverkuzenu protiv Bajera sa 1:0, a pobede od 2:1 zabeležili su domaćini Augsburg i Frajburg protiv Uniona, odnosno Štutgarta.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading