CRNO-BELI TRLJAJU RUKE: Humska se trese, u Partizan stižu OGROMNI milioni!

Autor:

Sport

22.01.2021

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne partije mu se isplaćuju.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija

Bivši fudbaler Partizana Umar Sadik je na poslednjih šest utakmica dao osam golova, računajući i dva u trijumfu nad Alavesom (5:0) u Kupu kralja.

Almerija je Partizanu za Sadika platila pet miliona evra i potpisala ugovor do 2025. godine, uz izlaznu klauzulu od čak 60 miliona evra.

Ipak, ukoliko Almerija izbori plasman u Primeru Sadik će vredeti 80 miliona, a uz to španski klub će morati da plati Partizanu još četiri miliona evra. Tako bi Sadikov transfer nadmašio sadašnji rekord Apije iz Notingem Foresta (8,8 miliona).

Nekoliko klubova uključujući i Valjadolid već je pitalo za Sadika, ui svi su odbijeni, dok mediji prenose da je Almerija spremna da pregovara na leto, ali ne ispod 40 miliona evra.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

Ako Sadik nastavi u ovom ritmu Partizan ima šansu dobro da zaradi na Nigerijcu, plaćenom Romi 1,85 miliona evra. Matemaika je jasna – pet miliona za transfer, još četiri za ulazak u Primeru, milion ako odigra određeni broj utakmica i golova, kao i još 20 odsto od naredne prodaje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
teodor

23.01.2021 13:34

Procenat od narednog transfera je 40 posto! To je zaista tacno, prof. Vuletic je to potvrdio! U ostalom ako ne verujete, pozovite ga telefonom! Zato je i prodat samo za 5 mil evra ,plus bonusi u prvoj fazi transfera! Dakle, ne 20 vec 40 posto!

Trenutak istine

24.01.2021 09:38

@teodor - E kad je on to potvrdio onda sam 100% siguran!!! Inace srednje ime mu je istina!!! Mislim sta reci!!!