BEZ NJEGA ĆE TEŠKO DO TITULE: OPERISAN jedan od najboljih igrača Premijer lige!

Autor:

Sport

22.01.2021

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lestera Džejmi Vardi odsustvovaće sa terena nekoliko nedelja zbog operacije hernije, saošteno je u petak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah i Džejmi Vardi

Vardi je ove sezone postigao 11 golova u Premijer ligi i zadržao ekipu u borbi za titulu. Lester je treći na tabeli sa 38 bodova, dva manje od prvoplasiranog Mančester junajteda. Takodje, 38 bodova ima i drugoplasirani Mančester siti, ali i utakmicu manje od dva rivala.

- Održavali smo to u poslednjih nekoliko meseci. On ne može da izdrži mnogo duže, imaće mnogo vremena da u sezoni da doprinese - rekao je trener Lestera Brendan Rodžers, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Rodžers može da računa samo na dva napadača, Ajosea Peresa i Kelečija Iheanača, koji su ove sezone u Premijer ligi postigli jedan gol.

Medjutim, ofanzivni vezni igrači Harvi Barns i Džejms Medison igraju dobro i postigli su 23 gola u svim takmičenjima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Upitan kako će Lester bez Vardija, Rodžers je rekao: 

- I pre smo igrali bez Džejmija, postizali golove i pobedjivali. On je doprineo ekipi u prethodnih nekoliko nedelja čak i kada nije bio strelac. Kada nemate na raspolaganju jednog od najboljih napadača lige, to je uvek razočaravajuće. Nije preterano zabrinjavajuće, to je naša najbolja šansa da ga vratimom - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading