TOTALNO NEOČEKIVANO: Luka Jović dobija NOVU ŠANSU!

Autor:

Sport

22.01.2021

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Luka Jović ponovo hara Bundesligom, a sjajne vesti stižu iz tabora Ajntrahta!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Luka Jović je sa dva gola na povratničkom debiju doneo Ajntrahtu tri boda protiv Šalkea (3:1). Sa klupe je ušao i na gostovanju Frajburgu (2:2), a već ove subote, bi u Bilefeldu protiv Arminije na  bi mogao da bude u startnih 11.

Put ka startnom mestu srpskom napadaču oslobađa i suspenzija marokanskog veziste Ajmena Barkoka zbog žutih kartona. Na prvi pogled bliži starteru je Japanac Daiči Kamade, jer mu je bliža sredina terena od napada, ali trener Adi Hiter, kako najavljuju nemački mediji, planira da sa dva špica napadne tri boda u Bilefeldu, prvi je Andre Silva, a nemačka javnost se nada da će šansu dobiti upravo Luka Jović.

 

A bodovi su Ajntrahtu neophodni, ne da bi se spasao ispadanja iz Bundeslige, jer je sa 13 iz prethodnih pet utakmica prililčno odmakao od opasne zone, već da bi se domogao izlaska u Evropu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading