"DELIJE" U PANICI: Jedan detalj sa meča protiv Slaska je ZABRINUO sve na "Marakani"!

Autor:

Sport

22.01.2021

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće Zvezdino pojačanje Aksel Bakajoko je već u ranoj fazi pripremne utakmice napustio teren, što je zabrinulo mnogobrojne navijače crveno-belih!

RepublikaFoto: Starsport
Aksel Bakajoko

Fudbaler koji je ove zime stigao iz Intera je odigrao samo 20 minuta protiv Slaska, a po rečima pomoćnog trenera Miloša Milojevića, izašao je iz igre samo iz predostrožnosti!

- Bakajoko je izašao preventivno, zbog problema koje ima sa leđima. Minutažu smo rasporedili u odnosu na fizičko stanje u kom se igrači nalaze- rekao je Stankovićev pomoćnik.

Ove reči Zvezdinog trenera mogu da raduju navijAče crveno-belih jer govore da nije u pitanju teža povreda i da će francuski fudbaler moći da nastavi sa pripremama za prolećni deo sezone. Tokom prvih 20 minuta današnjeg susreta, Bakajoko je igrao na obe krilne pozicije, iako je na predstavljanju najavljeno da će biti korišćen kao desno krilo.

 

Podsećamo, Aksel Bakajoko je nekadašnji mladi reprezentativac Francuske, a u Beograd je stigao iz Milana, gde je bio član Intera. U tom klubu nije dobio pravu šansu, ali je dobre partije pružao na pozajmicama u Sošou i Sent Galenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading