KRAH CRNO-BELIH: Radnički UKRAO Partizanu VELIKO pojačanje!

Autor:

Sport

22.01.2021

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za Kragujevčane.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Radnički iz Kragujevca doveo je Nikolu Ristovića iz Zemuna. 

Talentovani vezista bio je na meti Partizana tokom prethodnih meseci, ali je Radnički preduzeo konkretne korake i završio veliki posao.

- Dolaskom Ristovića smo napravili veliki posao. U pitanju je jedan od najtalentovanijih igrača u Srbiji za koga su bili zainteresovani mnogi superligaški klubovi. Izuzetno nam je drago što je Nikola prepoznao našu viziju za budućnost i odlučio da postane deo ovog kluba. Neću biti neskroman ukoliko kažem da je ovo jedan od najvećih transfera Radničkog u poslednjih nekoliko godina, pošto ne pamtim kada je ovaj klub poslednji put uspeo da ugrabi jednog tako talentovanog igrača i budućeg mladog reprezentativca ispred finansijski mnogo moćnijih klubova. Mi ovim transferom započinjemo trend koji smo najavili, a to je da će Radnički 1923 ubuduće poslovati moderno i davati šansu mladim igračima, koji će ovde imati priliku da stiču afirmaciju i razvijaju se u pravom smeru - rekao je sportski direktor Kragujevčana Slavko Perović.

Radnički posle 17 kola zauzima lidersku poziciju u Prvoj ligi Srbije i sa učinkom od 12 pobeda, četiri remija i jednog poraza, glavni je kandidat za plasman u elitu i povratak na najsvetliju domaću pozornicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading