"TOBDŽIJE" JURE TITULU: Arsenal doveo "melem za svoje rane", POPUNJENE RUPE U DEFANZIVI I VEZNOM REDU!

Autor:

Sport

22.01.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikel Arteta uspešno je završio posao oko dve najveće januarske želje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U Arsenal je stigao tandem koji bi mogao da im spase sezonu!

Fudbaleri Arsenala nisu igrali kako Španac hoće, iz utakmice u utakmicu klizili su niz tabelu, pa je odlučio bivši fudbaler Evertona da je vreme za drastične promene.

Prvi koga je osetio potrebu da zameni jeste Bernd Leno, čije su odbrane, iliti manjak njih, jedan od glavnih faktora zbog kog su "Tobdžije" tek na 8. mestu u engleskoj eliti.

 

 

 

Možda je Arsenal vezao četiri pobede u svim takmičenjima, ali to nije sprečio Artetu da postupi kako veruje da je potrebno.

Tako je odlučio da Lena zamenim Metom Rajanom, doskorašnjim golmanom Brajtona.

Rajan je prošle dve sezone važio za jednog od boljih čuvara mreže u Engleskoj, čak i na golu "bušnog" Brajtona, pa zaista iznenađuje činjenica da su "Galebovi" odlučili da ga puste, i to na pozajmicu.

Drugi čovek koji je stigao u Arsenal jeste Martin Edegor, Norvežanin koji već godinama preti da će postati jedan od najboljih fudbalera na svetu, ali nikako to da dokaže.

 

 

Sada kada je rešio probleme u odbrani i na sredini terena, Arteta mirne duše može da nastavi sa radom, u nadi da će Rajan i Edegor uspeti timu da pomognu da nastavi uspinjanje uz tabelu Premijer lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading