RASULO U HUMSKOJ: Novac presudio, CRNO-BELI OSTAJU BEZ NAJBOLJEG u zimskom delu sezone!

Autor:

Sport

22.01.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman kada crno-beli pojačaju ekipu, ostanu bez jednog od najboljih fudbalera.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano na izlaznim je vratima u Partizanu...

Ovaj proces ponavlja se već godinama, pa "Grobari" više nisu iznenađeni, ali je razočaranje i dalje svaki put i te kako pristuno.

Sada je na red došao Takuma Asano, možda i najbolji pojedinac Partizana u zimskom delu sezone, za koga se interesuju klubovi širom Evrope.

Pominjalo se Zagleblje iz Lubina, ali ne deluje kao da su Poljaci veće ime od crno-belih. Turci su sledeći pokucali na Partizanova vrata, pa bi nažalost njihovi milioni mogli da odvedu sjajnog Japanca iz Humske.

RepublikaFoto: FK Partizan
Za Asana su zainteresovani Poljaci i Turci, a cena mu je 5 miliona evra

Kako prenosi "Sportski žurnal", traže ga Alanija i Antalija, čiji su skauti bili prisutni tokom priprema "parnog valjka" u Beleku.

Momka koji je u prvom delu takmičarske godine postigao čak 12 golova i dodao četiri asistencije procenjuju na 5 miliona evra, tako da bi Partizan od još jednog stranca mogao bogato da se "omasti".

Od Sadikovog transfera još uvek "kaplje" novac, ali ovolike svote retko se viđaju u Srbiji, pa će crno-beli biti na velikom iskušenju da prihvate neku od ponuda Turaka.

 

 

 

Sam Asano nije izrazio želju da napusti Beograd, tako da nade za "Grobare" da neće ostati bez jedne od zvezda još uvek postoji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading