LALATOVIĆ PREUZIMA NACIONALNU SELEKCIJU?! Novi kandidat za selektora PODELIO SRBIJU!

Autor:

Sport

22.01.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle sve ozbiljnijih nagađanja da bi mogao da kao iznenadni kandidat preuzme kormilo Srbije, Nenad Lalatović oglasio se kako bi razjasnio situaciju.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović posvećen je Vojvodini, ali ne isključuje preuzimanje nacionalne selekcije ako ga FSS želi

Drama sa Draganom Stojkovićem još uvek nije dobila epilog, nije poznato kako napreduju razgovori, pa mnogi navijači naše nacionalne selekcije traže od FSS da preseku i donesu više tu odluku.

Nestrpljenje dovelo je do dodatnih spekulacija, pa je Nenad Lalatović isplivao kao novi kandidat.

Trener Vojvodine sa svojim je timom na pripremama u Turskoj, ali je u razgovoru sa RTS-om bacio svetlo na situaciju.

- Ja radim samo u Vojvodini. Biti selektor reprezentacije Srbije je sigurno velika čast, veliko zadovoljstvo, ali kažem – ljudi koji vode naš savez neka odluče ko je najbolje rešenje za naše reprezentativce i našu reprezentaciju - istakao je svojevremeni selektor U-21 selekcije Srbije, sa kojima je išao i na EP 2017. godine.

 

 

 

Zamenik predsednika saveza Marko Pantelić istakao je da je Piksi i dalje prvi kandidat, kao i da će se čekati do polovine februara, ali ako nestrpljenje nastavi da raste, Lalatović bi šokantno mogao da se nađe na čelu reprezentacije Srbije!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading