MEČ O KOME ĆE SE DUGO PRIČATI: Dmitrović je ZVEZDA večeri, ali je Suarez "Panjenkom" pokvario sve!

Autor:

Sport

21.01.2021

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atletiko Madrida savladali su Eibar u gostima sa 2:1 u okviru 19. kola Primere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Dmitrović

"Jorgandžije" sada imaju 44 boda na čelu tabele uz utakmicu više od drugoplasiranog Real Madrida koji zaostaje sedam bodova.

Bez obzira na poraz Eibara, meč na "Ipurui" je obeležio srpski golman Marko Dmitrović koji je bio strelac gola za domaći tim. U 11. minutu je dosuđen jedanaesterac koji je izveo reprezentativac Srbije i rutinskim udarcem savladao kolegu Jana Oblaka. To je prvi gol nekog čuvara mreže u Španiji od 2011. godine, a prvi iz penala u poslednjih 19 godina.

Ali, epitet igrača utakmice ipak nosi Luis Suarez, napadač Atletika koji je uspeo da preokrene utakmicu i postigne dva gola Dmitroviću.

Prvi u 40. minutu posle velike greške odbrane domaćih. Loše ispucavanje i odbijena lopta se "kao na tacni" namestila Urugvajcu koji je to iskoristio da poravna rezultat.

U drugom delu je Atletiko, logično više napadao. Ušao je u igru i Žoao Feliks, ali je Dmitrović bio siguran na golu. Čak je Eibar imao dve šanse preko Arbilje i Bigasa, ali bez realizacije.

RepublikaFoto: youtube.com/Lit Issox

U 86. minutu Dmitrović je skinuo zicer Feliksu i činilo se da bod ipak ostaje na "Ipurui".

Međutim, u 89. minutu je dosuđen sumnjiv penal koji je u pobedu Atletika pretvorio Luis Suarez. I to popularnom "Panjenkom".

Standings provided by SofaScore LiveScore

Uskoro opširnije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading