OSMO SVETSKO ČUDO NA ENFILDU: Barnli ŠOKIRAO Liverpul, Redsi MILJAMA daleko od ODBRANE trofeja!

Autor:

Sport

21.01.2021

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barnlija šokirali su Liverpul i pobedili sa 1:0 u okviru 18. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Junak... Ešli Barns

Na taj način ekipa Jirgena Klopa ostala je na četvrtoj poziciji i sad ima šest bodova manje od vodećeg Mančester junajteda.

Nemac se kockao, pa je na klupi ostavio Mohameda Salaha i Roberta Firmina i to mu se obilo u glavu pošto je Origi promašio neverovatnu šansu u prvom poluvremenu. Belgijanac je istrčao sam pred Poupa i umesto da pošalje loptu u mrežum, pogodio je samo prečku.

Barnli se grčevito branio, a Liverpul je sve vreme napadao. U drugom poluvremenu ušli su i Salah i Firmino, ali i pored velikog broja prilika promene rezultatan nije bilo.

A, onda šok u 82. minutu, Alison je napravio penal, a Ešli Barns je preuzeo odgovornost i doneo veliku prednost Barnliju.

Liverpul je sve karte bacio u napad, ali nije uspeo da postigne izjednačujući pogodak. Ovo je bio prvi neuspeh Redsa na Enfildu u Premijer ligi posle aprila 2017. godine.

Poraz koji je udaljio Liverpul od titule! Sa druge strane, trijumf koji je Barnli približio opstanku u ligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading