ZVEZDA I PARTIZAN SE HVATAJU ZA GLAVU: Afrikanci ulažu OGROMNU lovu u srpski klub i NAPADAJU Superligu!

Autor:

Sport

21.01.2021

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći prema nagoveštajima od strane zvaničnih predstavnika vlasti u Pirotu, Radnički bi uskoro mogao da dobije bogatog investitora.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prethodnog večitog derbija

Prvi čovek grada Pirota Vladan Vasić je gostujući u emisiji “Presing” na You Tube kanalu lokalnog Plus Online portala, izjavio je da je investitor iz Južnoafričke Republike ponudio pirotskom klubu ugovor o finansiranju.

- Predviđeno je da se sazove Skupština, da se delegati upoznaju sa potencijalnim finansijerom i ugovorom. To je investitor iz Južnoafričke Republike i ima bogato iskustvo u finansiranju sporta u Ukrajini i Letoniji. Sada je zainteresovan za finansiranje sporta u Srbiji, a kako Pirot ima dobar imidž u celoj Srbiji, gaji fer odnose u sportu, nema nikakve mrlje, jer su uvek svi ugovori Radničkog prema igračima ispunjeni i nema igrača na arbitraži u FSS-u, želi da finansira u Radnički - rekao je Vasić.

Prva liga Srbije se nastavlja 20. februara, a posle jesenjeg dela ekipa iz Pirota zauzima 11. mesto na tabeli sa 19 osvojenih bodova.

Videćemo ukoliko se ove informacije obistine da li će Crvena zvezda i Partizan dobiti još jednog velikog rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading