VUKOVARSKI HRVATI OPET KUKAJU NA SRBE: Pandur Delija ŠUTIRAO navijača Dinama u glavu!

Autor:

Sport

22.01.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patološka mržnja Hrvata prema Srbima ne poznaje granice, pa tako da gotovo nema dana u kom nas komšije ne optužuju bez razloga za sve i svašta.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Bed Blu Bojsi

Novi udar dolazi iz podeljenog Vukovara, gde uvek postoje dve istine i dve verzije istog događaja. Ovog puta na meti je lokalni službenik policijske uprave Vukovarsko-sremske koji je, navodno, zbog toga što navija za Crvenu zvezdu fizički maltretirao jednog navijača zagrebačkog Dinama u pritvoru.

On ga je, prema navodima Karoline Vidović Krišto, predsednice skupštinskog odbora za porodicu, mlade i sport, udarao više puta nogom u glavu dok je ovaj ležao na podu. Incident je s ovim navodima prijavilo vukovarsko udruženje "Bed blu bojsa", a Vidović Krištova se, kao osvedočeni srbomrzac, potrudila da slučaj predimenzionira, pa je zatražila hitnu reakciju predsednika vlade Hrvatske Andreja Plenkovića i ministra unutrašnjih poslova Davora Božinovića, kojima je poslala otvoreno pismo.

RepublikaFoto: Starsport

- Nakon jednog navijačkog sukoba u Vukovaru nekoliko članova BBB privedeno je u policijsku stanicu, gde su bili najpre izloženi verbalnim pretnjama, te svojevrsnom psihoteroru. Nakon toga su ostavljeni s jednim policijskim službenikom kog navijači lično prepoznaju i koji je navijač Crvene zvezde, pripadnik "Delija". Taj policijski službenik počeo je fizički da zlostavlja jednog navijača tako što ga je nekoliko puta udario nogom u glavu dok je ovaj ležao na podu - napisala je Vidović Krištova u pismu koje je obelodanila i na Fejsbuk profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading