POZIRAO SA DRESOM: Ljubimac Grobara IMA novi klub!

Autor:

Sport

21.01.2021

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeća stanica, Belgija.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija

Kao što je bilo i najavljeno, Strahinja Pavlović je stigao na pozajmicu u Serkl Briž. On će u Belgiji ostati do kraja sezone posle čega će uslediti povratak u Monako.

- Pozdrav svima, ja sam Strahinja Pavlović i došao sam na pozajmicu iz Monaka. Stigao sam s namerom da ovaj klub učinim boljim. Levonog sam, jak i brz, nadam se da ekipi mogu dosta da pomognem u odbrani. Daću sve od sebe - rekao je popularni Kalaba na predstavljanju u novom klubu.

Serkl Brižu sledi ogromna borba za opstanak, pošto za pobedu ne zna već u deset uzastopnih mečeva.

Ekipa je skupila samo 19 bodova u 22 runde, primila je 38 golova, pa će zadatak 19-godišnjeg Šapčanina biti da „zategne“ odbranu.

- Teško je igračima kad nema navijača, ali se nadam da ću, dok sam ovde, dočekati navijače na stadionu. Stvarno želim to da se desi - dodao je Pavlović, koji bi na teren mogao već u subotu na gostovanju Kotrajku.

Monako je u bliskoj prošlosti baš u Serkl Briž slao veliki broj fudbalera na pozajmicu, neke od njih kasnije vraćao u Ligu 1. Možda je to prilika Strahinji Pavloviću da dokaže treneru Niku Kovaču da je vredan boljeg tretmana nego što je ulazak u nadoknadi vremena na gostovanju Dižonu, pre mesec dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading