DOBIO ŠANSU NA KAŠIČICU: Jović posle dominantne partije igrao manje od pola sata u remiju Ajntrahta!

Autor:

Sport

20.01.2021

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajntrahta remizirali su u gostima protiv Frajburga 2:2 u okviru 17. kola Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adi Hiter i Luka Jović

Za razliku od meča prethodnog kola kada je postigao dva pogotka u prvom meču po dolasku iz Reala, Luka Jović nije bio tako raspoložen.

Srpski reprezentativac ovoga puta nije imao priliku da postigne gol i raduje se, a na terenu je bio od 67. minuta kada je ušao umesto Makotoa Hasebea. S druge strane, Filip Kostić je odigrao svih 90 minuta.

Ajntraht je dobro krenuo, golom Amina Junesa u šestom minutu stekli su prednost, koja je anulirana u 32. minutu. Tada je mađarski internacionalac Roland Salai odlično reagovao i izjednačio na 1:1.

Uspeo je Frajburg da dođe do preokreta, golom Nilsa Petersena u 63. minutu, ali Ajntraht je uspeo da dođe do boda autogolom Kevina Šloterbeka. Jović je u nadoknadi vremena upisan u sudijsku beležnicu, pokazan mu je žuti karton. Dva minuta pre toga Frajburg je mogao do pobede, ali je Lino Tempelman bio zamalo neprecizan.

Fudbaleri Bajerna stigli su do 12. pobede u sezoni, a ovoga puta na gostovanju Augsburgu bilo je dosta teško.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Jedini gol na meču postigao je Robert Levandovski u 13. minutu i to iz jedanaesterca. Prethodno je prekršaj za najstrožu kaznu skrivio Rani Kedira.

Serž Gnabri u dva navrata i Levandovski, mogli su da uvećaju prednost šampiona Nemačkeu prvom delu, dok je domaćin propustio veliku priliku da dođe do boda u nastavku. U 77. minutu imali su penal, ali Alfred Finbogason nije bio precizan, pogodio je stativu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading