TRENER VILE GRMI POSLE KRAĐE: Ovo je FARSA!

Autor:

Sport

20.01.2021

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Aston Vile Din Smit bio je vidno nezadovoljan posle meča sa Mančester sitijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Din Smit

Građani su slavili sa 2:0 na Etihadu, a Smit je isključen u 80. minutu posle vodećeg gola koji je postigao Bernardo Silva. Engleski stručnjak je smatrao da je golu prethodila ofsajd pozicija Fila Fodena.

Nakon meča i dalje je bio ljut zbog onoga što se dogodilo.

- Ovo je farsa, nisam još video da je nekome priznat takav gol. Mislim da to mora da se proveri, ne verujem da je iko ko je bio na stadionu mislio da će taj gol biti priznat - rekao je Smit posle utakmice.

- Mislio sam da će pogledati snimak na VAR ekranu. Video sam šta se dešava i pitao sam četvrtog sudiju da li su dobili kurs žongliranja za Božić. Što se tiče drugog gola, i to je smešno – lopta poslata glavom nekoga je pogodila u ruku, to nije igranje rukom. Smešno! - penio je Smit.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Što se tiče stava i energije mog tima, herojski. Ali, nismo pokazali dovoljno kvaliteta protiv snažnog rivala. Znam kako je svima u zemlji i zato ne mogu da kažem da je mojim igračima teško što su bili deset dana u izolaciji kada neki ljudi tako žive devet meseci - osvrnuo se Smit na kraju na probleme sa koronavirusom koje je imala Vila u poslednje dve nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading