GROBARI SEKU VENE: Stojković zatražio RASKID ugovora sa Partizanom!

Autor:

Sport

20.01.2021

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje u Partizanu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Mladi fudbaler Partizana Denis Stojković nije u planovima Aleksandra Stanojevića za nastavak sezone i zbog toga želi da napusti klub.

Navodno, on će u narednim danima izaći pred upravu vicešampiona Srbije i tražiće raskid ugovora, prenosi "24sedam".

On nije otputovao sa saigračima na pripreme u Tursku, jer Stanojević ne računa na njega, pa će zbog toga zahtevati čiste papire. Mada, nije jasno po kom tačno osnovu, ako su sve finansijske obaveze na vreme izvršene prema njemu.

Iz kluba uveravaju da se plate redovno isplaćuju, pa je jasno da pitanje nezadovoljstva mladog igrača nije finansijske prirode, već to što je trener Aleksandar Stanojević odlučio da njega i vršnjaka Nikolu Čolića ne povede na pripreme u Turskoj. Stanojević je preporučio da se obojica tokom zime presele u neki od superligaških klubova kao pozajmljeni igrači, gde bi dobili priliku da više nastupaju.

RepublikaFoto: Starsport
Denis Stojković

Međutim, izgleda da se Srbinu sa italijanskim pasošem ta ideja nije svidela, pa je odlučio da napusti Humsku za stalno.

Stojković je pre godinu dana stigao u Humsku i tokom proleća je trenirao sa crno-belima, a u letnjem prelaznom roku je potpisao ugovor sa Partizanom.

RepublikaFoto: Starsport

U jesenjem delu aktuelne sezone je odigrao deset utakmica u svim takmičenjima, ali je skupio svega 229 minuta i za to vreme je upisao jednu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading