ŽESTOK ODGOVOR SA "MARAKANE": Ko beše Pioli - zapamtiće on dobro i Zvezdu i Beograd!

Autor:

Sport

20.01.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Milana Stefano Pioli uvredio je fudbalere Crvene zvezde kada je napravio lapsus, rekavši da su crveno-beli iz Sarajeva, ne sluteći da je dao još jedan motiv svima u redovima šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion "Rajko Mitić"

Kapiten Zvezde Milan Borjan poručio je da će Pioli "zapamtiti dobro i Beograd i Crvenu zvezdu".

Golman crveno-belih rekao je za "Informer" da je velika sramota to što je trener Milana rekao da njegov tim uskoro gostuje u Sarajevu.

- Nadam se da je reč o lapsusu. Ne bi se valjda folirao da ne zna odakle je Crvena zvezda. Ako zaista ne zna odakle je prvak Evrope i sveta, onda je to njegova velika sramota. U svakom slučaju, već 18. februara će doći kod nas, a mi ćemo se potruditi da dobro zapamti i Beograd i Zvezdu. Motiva svakako imamo. Umeli smo i ranije da iznenadimo favorizovane protivnike, pokušaćemo da to učinimo i sad- rekao je Borjan za Informer.

U Italiji je odigrano 18 kola, a Milan je trenutno prvi. Golman Zvezde veruje da se "rosoneri" još nisu fokusirali na duele sa crveno-belima, već su usredsređeni na Seriju A.

- Verujem da Pioli nije mnogo ni razmišljao o Zvezdi. Prvi su u prvenstvu, važno im je da ostanu na čelu tabele. Imaju teške protivnike i to im je prioritet, jer žele da osvoje 'skudeto'. Možda je zbog toga i napravio lapsus oko grada u koji će ići uskoro- objasnio je Borjan.

 

 

 

Počasni predsednik crveno-belih Dragan Džajić ne može da proceni je li Pioli bio zlonameran ili je jednostavno pogrešio. U svakom slučaju, veruje da će ta izjava izabranicima Dejana Stankovića biti motiv više da idu na pobedu. Legendarni as nije propustio priliku da potkači trenera Milana.

- Ne može čovek ni sve da zna. Evo, recimo, ja baš ozbiljno pratim fudbal. Znam za uspešne italijanske trenere Marćela Lipija, Ariga Sakija, Đovanija Traptonija, ali za Piolija jedva da sam čuo- rekao je Džajić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading