U ZVEZDI ČUPAJU KOSU SA GLAVE: Kad vide ko je NOVA META Milana neće im biti dobro!

Autor:

Sport

20.01.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan ne namerava da se zadovolji samo dovođenjem Marija Mandžukića!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Milan

Prema najnovijim informacijama, na putu ka San Siru su i fudbaler Barse Žunior Firpo, koji bi došao na pozajmicu uz moguć otkup od 20 miliona evra.

Takođe, Fikajo Tomori, štoper Čelsija, blizu je dolaska u Milan. Takođe bi se to izvelo po principu pozajmice uz moguć otkup od 30 miliona evra.

Igrača očekuju u Italiji u narednim satima, a klub će pokušati da ubrza proceduru sa papirima i pregledima, kako bi Tomori bio na raspolaganju treneru Pijoliju što pre, u nadi da će moći da igra već u subotu protiv Atalante u derbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žunior Firpo

Milan je trenutno lider Serije A i utisak je da Rosoneri u poslednjih 10 godina nisu imali jači tim i da nisu bili nikad ozbiljniji kandidat za Skudeto. 

 

 

 

Podsetimo, upravo je Milan protivnik Zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope, a prvi meč je na programu već 17. februara u Beogradu, a revanš na Marakani nedelju dana kasnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading