BORJAN ĆE BITI NA MUKAMA: Zvezdu napada NEREALNI TANDEM, zajedno postigli 744 gola!

Autor:

Sport

19.01.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Zvezde biće na pravim mukama kada se u februaru suoče sa Milanom.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan i odbrana Zvezde moraće da bude na visini zadatka protiv dua u napadu Milana

Već je Milana Borjana i odbranu crveno-belih čekao težak zadatak čuvanja Zlatana Ibrahimovića, ali je Stefano Pioli povukao potez kojima im je još više otežao.

Mario Mandžukić pridružio se "Ibri" u napadu Milaneza, pa će sada iskusni tandem pokušati da prođe kroz Zvezdu na putu ka evropskom trofeju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Mandžukić i Ibrahimović ukupno su osvojili nerealnih 54 trofeja!

Kao Ibrahimović, Mandžukić raspolaže ogromnim iskustvom i fudbalskim znanjem, pa će dvojac koji zajedno ima 74 godine bez sumnje naučiti mlade pulene Dejana Stankovića par trikova "starih lisaca".

Nemaju samo godine iskustva, već Ibra i Mario poseduju nerealni golgeterski pedigre, pa su kombinovano u karijerama postigli čak 744 gola!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan i Mario postigli su zajedno 744 gola

Poređenja radi, Leo Mesi za sve svoje godine u Barseloni tek je premašio Peleov rekord od 643. 

Ukoliko još uvek niste ubeđeni u kvalitet navale predstojećeg Zvezdinog protivnika, činjenica da među sobom imaju nerealni 54 osvojena trofeja, među kojima su i Lige šampiona, trebala bi da vas uveri u njihove sposobnosti.

 

Ipak, Dejan Stanković nije bez trikova, obojicu veoma dobro poznaje iz igračkih dana u Seriji A, pa se nadamo da će Srbin uspeti da nadmudri protivnike iz regiona (Zlatan vuče korene iz BiH).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading