SRBIJA ČEKA PIKSIJA: Ovo je KRAJNJI ROK do kog će FSS doneti odluku!

Autor:

Sport

19.01.2021

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FSS ne odstupa od prvobitne želje da Ljubišu Tumbakovića na mestu selektora Srbije zameni Dragan Stojković Piksi!

Dragan Stojković Piksi

Izvršni odbor FSS na predlog predsednika Slaviše Kokeze odlučio da još dve nedelje, tačnije do 5. februara sačeka odgovor Dragana Stojkovića na ponudu da preuzme "orlove", što je potvrdio i Marko Pantelić.

Sednica održana u ponedeljak "kući fudbala" u Staroj Pazovi zapravo i nije bila sazvana da bi se govorilo isključivo o selektoru, već više o redovnim poslovima FSS. Ipak, kako naš nacionalni tim zvanično više od mesec dana nema šefa stručnog štaba, bilo je neizbežno da se diskutuje i na tu temu.

- Ništa se bitno nije promenilo u odnosu na pre dvadesetak dana. I dalje je aktuelna ponuda Piksiju. Mi bismo svi najviše voleli kad bi on preuzeo reprezentaciju, ali i dalje se čeka njegov odgovor. Činjenica je da nemamo mnogo vremena i zato je postignut dogovor da 5. februar bude krajnji rok kad Piksi mora da odgovori hoće li ili neće, može li ili ne može, dolazi li ili ne dolazi - kaže za Informer jedan od članova Izvršnog odbora.

RepublikaFoto: Starsport
Predsednik FSS

Stojkovićev važeći ugovor sa Gvangžuom RF od početka je najveća ili čak jedina prepreka da nekadašnji kapiten reprezentacije postane novi selektor. Piksi je, posle više razgovora sa Slavišom Kokezom, pristao da pokrene razgovore sa Kinezima kako bi pokušali da pronađu način da raskinu ugovor na obostrano zadovoljstvo.

- Kokeza je i dalje jedini koji razgovara sa Piksijem i jedini je on u toku kako teku pregovori između Stojkovića i Kineza. Na osnovu svega o čemu smo pričali na jučerašnjem sastanku, dalo bi se zaključiti da su u ovom trenutku šanse 50:50 da Piksi postane selektor Srbije - objašnjava izvor iz Izvršnog odbora.

 

 

 

Nema značajnih promena ni kad je reč o Stojkovićevim alternativama na poziciji selektora. I dalje se pominju samo imena Vladana Milojevića i Sava Miloševića.

- Ništa se bitno nije promenilo u odnosu na pre dvadesetak dana. I dalje je aktuelna ponuda Piksiju. Mi bismo svi najviše voleli kad bi on preuzeo reprezentaciju, ali i dalje se čeka njegov odgovor. Činjenica je da nemamo mnogo vremena i zato je postignut dogovor da 5. februar bude krajnji rok kad Piksi mora da odgovori hoće li ili neće, može li ili ne može, dolazi li ili ne dolazi - kaže za "Informer" jedan od članova Izvršnog odbora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading