Nikolo Barela krenuo stopama slavnog prethodnika: POSLUŠAO DEKIJA, PA RAZBIO JUVE!

Autor:

Sport

19.01.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dana pre derbija Italije vezista Intera dobio motivacionu poruku trenera Zvezde, a onda golom i asistencijom srušio prvaka Italije (2:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikolo Barela briljira u dresu Intera ove sezone

Dva dana pred derbi Italije u kom je Inter razbio Juventus sa 2:0 vezista nero-aura Nikolo Barela (23) dobio je motivacionu poruku od Dejana Stankovića, svog idola iz mlađih dana, posle čega je golom i asistencijom otvorio put svom timu ka osvajanju skudeta, koji se deceniju čeka na Đuzepe Meaci.

U najavi meča italijanski vezista gostovao je u emisiji kod Dilete Leote, a tom prilikom atraktivna sportska novinarka na telefonu mu je pustila video-zapis na kom mu se iz Beograda obratio legendarni fudbaler crno-plavih.

- Sjajan si. Moraš da nastaviš ovako, da napreduješ iz dana u dan i budeš lider na terenu, nikada ne odustaj - poručio je Stanković nasledniku u dresu Intera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legendu Intera posebno raduju dobre partije njegovog "naslednika"

Prethodno je Barela, koji po Transfermarktu vredi 55 miliona evra, na oduševljenje pristalica milanskog kluba, otkrio da se ugleda na nekadašnjeg kapitena Srbije, osvajača Lige šampiona i po šest titula i Kupova sa nero-azurima.

Sa stadiona u porodilište!

Barela je i porodičan čovek. Od jula 2018. u braku je sa Federicijom Šivenin, koja mu je dan posle pobede nad Juveom rodila treće dete. Nikolo je praktično sa stadiona otišao u porodilište pošto je njegova supruga juče ujutru na svet donela ćerku Matildu. Prethodno mu je rodila takođe devojčice - Rebeku i Laviniju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Barela je morao direktno sa stadiona da požuri u porodilište!

- Dejan Stanković je broj jedan! Njegovi golovi ispune oči navijaču, takođe i stav vođe na terenu. Čak i bez govora, Deki je bio senzacionalan. Gledati ga kako stadion dovodi do ludila bilo je veoma uzbudljivo čak i ako ste utakmice gledali samo na televiziji - rekao je Nikolo u jednom od intervjua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading