VELEOBRT NA MARAKANI: Sjajni veznjak IPAK OSTAJE U ZVEZDI!

Autor:

Sport

18.01.2021

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković ipak će moći da računa na jednog od najperspektivnijih momaka u klubu u nastavku sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Jedan od bisera Zvezdine akademije ipak neće otići na pozajmicu u Grafičar

Plan za Andriju Radulovića bio je da ode na pozajmicu u Grafičar, ali se to njemu nije svidelo, pa se plan promenio.

Mladi i perspektivni fudbaler željan je fudbala na višem nivou, u Superligi, pa preferira da se ostane i da se bori za minute na stadionu "Rajko Mitić", osim ako crveno-beli prihvate ponudu nekog od ostalih timova iz srpske elite.

Interesovanje za Radulovića pokazali su Rad, Voždovac, Napredak i Radnik, pa bi u slučaju da gužva na kraju priprema bude prevelika u Zvezdi, ipak mogao da se otisne na kaljenje.

– Željan sam fudbala. Ostvario sam jedan od svojih snova, dao sam gol za moju Zvezdu, otrčao sam na sever da proslavim sa navijačima i Dejanom Stankovićem kojem sam zahvalan za svaki minut koji sam proveo na terenu. Od 14. godine sam na Marakani, Crvena zvezda je moj klub i verujem da ću se na leto vratiti da nastavim tamo gde sam stao. Sada imam veliku želju da igram utakmice i željan sam fudbala – rekao je Radulović za ,,Arenu sport“.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Radulović želi da stiče iskustvo na višem nivou, u Superligi

Nije krio činjenicu da postoje opcije i u inostranstvu.

– Znam da postoji mogućnost da nastavim karijeru i u inostranstvu ili u nekom od superligaških klubova tako da ću narednih dana u dogovoru sa porodicom i ljudima koji vode računa o meni od kada sam došao u Beograd odlučiti koja je najbolja opcija za mene u ovom momentu – jasan je Radulović.

 

 

 

Ovaj 18-godišnjak privukao je razne oči svojom igrom, ali Stanković veruje u njega, pa neže dozvoliti klubu da ga proda osim ako ponuda bude nerealna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading