ZIDAN NA APARATIMA: Golovi su sitnica za GEST Luke Jovića posle TRIJUMFALNOG POVRATKA!

Autor:

Sport

18.01.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler je imao povratak iz snova u dresu Ajntrahta iz Frankfurta! Za samo pola sata na terenu srpski napadač je postigao dva pogotka i u dva poteza demantovao kritičare!

Luka Jović

Srbin je pokazao da je Real Madrid žestoko pogrešio što mu nije dao veću šansu, a detalj pre meča koji je otkrio Jovićev saigrač Đibril Sou je pokazatelj koliko je željan fudbala i pun samopuzdanja, što je kasnije na najbolji mogući način dokazao!

- Pitao sam Luku pre meča "koliko golova ćeš da daš". Odgovorio je "ako budem igrao 15 minuta, daću jedan". Na to sam samo konstatovao "znači ako budeš igrao pola sata, daćeš dva". I to je čovek i uradio!"- rekao je Đibril Sou.

Možda je to ujedno bila poruka i za Zinedina Zidana koji je retko kada Srbinu davao i 15 minuta da se dokaže.

Srpski as se posle meča oglasio na društvenim mrežama...

 

 

 

- Neverovatan je osećaj. Pobeda, dva gola, nisam mogao da zamislim lepši povratak. Nadam se da je ovo samo početak i da najbolje tek dolazi. Hvala svima na podršci. Svoj prvi gol posvećujem velikom profesionalcu, pravom lideru i iskrenom prijatelju. Imao sam čast da delim teren i svlačionicu sa Davidom Abrahamom. Drugi gol je posvećen velikom navijaču Ajntrahta koji je nedavno preminuo i ostavio divnu ženu i troje dece. Počivaj u miru!- napisao je Jović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Inače, kapitenu tima Davidu Abrahamu ovo je bio i poslednji meč u karijeri, a Luka Jović se pobrinuo da ode u penziju, i to u rodnu Argentinu, uz osmeh na licu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading