Srbi briljirali u Seriji A: Vulić projektilom otvorio konto u Italiji, Đuričić spasao Sasuolo!

Autor:

Sport

17.01.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan početak dana za Srbe u Seriji A!

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vulić postigao je prvi gol u Italiji od kada je napustio Crvenu zvezdu!

Krotone je na svom terenu savladao Benevento 4:1, a poslednji gol za domaće postigao je Miloš Vulić u 65. minutu, što je njegov prvenac od dolaska u Italiju iz Crvene zvezde.

Za goste je sve loše počelo u petom minutu kada je sopstvenu mrežu pogodio Kamil Glik. Posle toga je na scenu stupio Simi. Internacionalac iz Nigerije je duplirao prednost u 29. minutu, a onda i u 54. doneo tri gola viška domaćinu. Sjajnu partiju je zaokružio asistencijom Vuliću.

Počasni gol za Benevento postigao je Španac Falke u 83. minutu. Vulić je i iz igre izašao u 80. minutu, a ceo meč na mestu štopera odigrao je drugi srpski internacionalac Vladimir Golemić.

U drugom meču popodnevnog programa, Sasuolo i Parma su podelili bodove. Gosti su do prednosti stigli preko Slovaka Kučke u 37. minutu. Ipak, bod je spasio Filip Đuričić, koji je pogodio iz penala u četvrtom minutu nadoknade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading