DELIJE U TRANSU: Zvezda dobila NAJVEĆE POJAČANJE!

Autor:

Sport

17.01.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti za navijače Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Strahovalo se da bi Aleksandar Katai mogao da propusti duele sa Milanom, ali se nada pojavila! Katai ponovo trenira posle dva meseca pauze izazvane lošim rezultatima krvne slike, prenosi Mozzartsport!

Katai radi poslednja tri dana radim smanjenim intenzitetom. Na tom režimu ostaće i tokom priprema u Turskoj, gde će putovati sa ostatkom ekipe Dejana Stankovića, ali neće biti podvrgnut najtežim naporima, niti će igrati prijateljske utakmice.

Dvomesečna terapija dala je ozbiljne rezultate. Posle duela reprezentacije Srbije i Škotske Aleksandar Katai je pored hroničnog problema sa primicačem osećao i konstantan umor.  Dijagnostifikovana je trobomcitopenija, sa kojom je već imao problema. Savetovano je apsolutno mirovanje u trajanju od tri meseca i odgovarajuća terapija kako bi rezultati krvi došli do referentnih vrednosti.

RepublikaFoto: Starsport

Posle dva meseca mirovanja Katai se oseća mnogo bolje, rezultati hemoglobina su mnogo bolji, a nova kontrola ga čeka u februaru. Tada bi, ako sve bude u redu, Katai trebalo da dobije dozvolu za povratak na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading