PAKAO: Poznati južnoamerički fudbaler IZREŠETAN iz vozila u pokretu!

Autor:

Sport

17.01.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive vesti stižu iz Južne Amerike.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Peruanski fudbaler Patrisio Arse ranjen je u pucnjavi koja se dogodila u Kalauu, lučkomgradu koji je nadomak prestonice Lime.

Kako pišu  južnoamerički medije 27-godišnji Arse je ranjen zajedno sa još dvoje mladih ljudi, a u oružanom napadu preminio je jedan fudbaler.

Vezni fudbaler iz Perua je završio u bolnici sa tri prostrelne rane u grudima, ramenu i nozi, zbog čega je hitno operisan. Navodno je njegovo stanje sada stabilno i život mu nije u opasnosti.

Svedoci tvrde da je Arse trenirao u parku s troje mladih ljudi iz komšiluka, a potom su na njih zapucali iz vozila u pokretu. Fudbaleri su pokušali da pobegnu, a nažalost preminuo je 16-godišnji maloletni fudbaler koji igra za klub Kantolao.

Policija je pronašla čak 15 čaura, ali je nepoznat motiv napadača. Navodno se spominje osveta između kvartova, ali i "poravnavanje" računa od ranije. Arse igra za ekipu Karlos A. Manuki, dok će naredne sezone preći u Klub Sporting Kristal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading