OGLASIO SE LALAT: Evo šta kaže o dolasku Boaćija u Vošu!

Autor:

Sport

16.01.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbijom je kao bomba odjeknula vest da bi Ričmond Boaći mogao da postane novi fudbaler Vojvodine.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Ovu informaciju preneli su mediji iz Gane, a povodom toga se sad oglasio i trener Lala Nenad Lalatović.

I ja sam to čuo i čitao na portalima. Boaći je prekvalitetan igrač i sigurno je da bi za nas bio veliko pojačanje. Naravno da bih voleo da ga vidim u svojim redovima, ali mislim da to u ovom trenutku nije realno -  izjavio je on za sajt Vojvodine i dodao:

Što se tiče špic igrača, ako budemo došli do te situacije da dovedemo igrače iz inostranstva, voleo bih da to budu dva-tri kvalitetna igrača, ali taj igrač koji bude došao u našu Vojvodinu i u našu Srbiju da zarađuje dobar novac sigurno bi bio naš najplaćeniji igrač. On zato mora da napravi veliku razliku. Taj špic igrač mora da da između 15 i 20 golova po sezoni.

Kao primer pravog pojačanja on je istakao dolazak Umara Sadika u Partizan.

RepublikaFoto: Starsport

Da pohvalim ovom prilikom Partizan, on je na primer pogodio sa Sadikom. On je za mene izvrstan igrač, koji pravi veliku razliku. Naravno, i Crvena zvezda je dovodila sjajna pojačanja, gde su njihovi stranci pravili razliku i rešavali mnoge utakmice, kao i Partizanovi. Ako prihvatimo to i želimo da dovedemo stranca, onda on mora da pravi razliku kao što prave razliku stranci u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Da bude jako kvalitetan igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sad u Novi Sad

20.01.2021 17:46

Boaći treba da spusti cenu i nastavi da nosi omiljene boje to mu je preporučio i vrač. Crveno bela boja mu lepo stoji.