OTIMAČINA OKO SRBINA: Partizanov biser menja sredinu, MOŽE DA BIRA!

Autor:

Sport

15.01.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Ivan Šaponjić nije u planovima Dijega Simeonea, ove sezone je samo dva puta s klupe ušao u igru, pa je vreme za oživljavanje karijere!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Atletiko bi rado poslao Šaponjića na pozajmicu, a sve je više klubova koji se javljaju da su zainteresovani. Kako piše portal Gol, poslednji koji je istakao interesovanje da uzme Šaponjića je Selta.

Klub iz Viga želi da pojača napadačku liniju, pogotovo što je glavni ofanzivac Jago Aspas ispao iz tima zbog povrede, pa čelnici kluba moraju da pronađu novog napadača. Jedan od kandidata da se preseli na Balaidos je Šaponjić.

 

Od ranije je poznato da nekadašnjeg zlatnog "orlića" prati i Valjadolid, mada bi ljubičasti više voleli da dovedu nekog iskusnijeg napadača, ali nisu precrtali Šaponjića sa spiska.

Ima i klubova iz druge lige koji su zainteresovani za Ivana, pominju se Saragosa i Sporting Hihon, za koji igraju Uroš Đurđević i Nikola Čumić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading