ZAŽALIO: Trebalo je da bude NAJVEĆE ZVEZDINO POJAČANJE, a sada je očajan!

Autor:

Sport

15.01.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski napadač Federiko Makeda prisetio se svog debija u dresu Mančester junajteda kada je važio za jednu od najvećih nada "đavola", a onda je pao na niske grane...

RepublikaFoto: youtube.com/ Vitsaxiss 1_3
Federiko Makeda

U letnjem prelaznom roku se povezivao sa Crvenom zvezdom, ali od toga nije bilo ništa. U Ljutice Bogdana je stigao Dijego Falčineli, što je, ispostavilo se, bio pun pogodak.

Makeda je u sezoni 2008/09. imao prvi nastup za crvene đavole u meču sa Aston Vilom, kada je doneo pobedu, pogotkom u sudijskoj nadoknadi vremena.

- Dan ranije sam razgovarao sa prijateljima u Rimu i rekao im da će se nešto dogoditi. Rekao sam im da ću dići Old Traford u vazduh. Bilo je ludo. Došao sam na utakmicu sa velikim samopouzdanjem, znajući da će se dogoditi nešto magično. Bilo je bolje nego što sam očekivao. Ponekad me označe na video snimcima na Instagramu. To više nema isti efekat, ali je uvek zadovoljstvo videti- rekao je Makeda i dodao:

 

 

 

- Mogao sam više. Radio sam sa neverovatnim timom i osećam kao da sam i sam kriv što sam "propao". Način na koji sam igrao, kako sam se brinuo o sebi, svom životu. Nisam igrao i tražio sam izgovore za to. Trebalo je više da radim.

Makeda je Junajted napustio 2014, nakon pozajmica u Sampdoriji, KPR-u, Štutgartu, Donkasteru i Birmingemu.

Kao slobodan igrač je prešao u Kardif, potom je igrao za Notingem Forest i Novaru, a trenutno je član Panatinaikosa gde mu ove sezone nikako ne ide, pa je stavljen na transfer listu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading