REAL JE POJEO JOVIĆA: Ova analiza iskusnog stratega izazvala je ZEMLJOTRES u Srbiji!

Autor:

Sport

15.01.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Povratnik u Ajntraht Luka Jović

Iskusni srpski stručnjak Dragoslav Stepanović izjavio je da je Luka Jović imao brojne pehove u Realu i da je "uhvatio poslednji voz" pozajmicom u Ajntraht, gde će dobiti priliku da karijeru vrati na pravi put.

Dobro je da se Jović odlučio na iskorak nakon 18 meseci kod trenera koji ga je želeo, a nije dobio šansu da igra. Bilo je krajnje vreme da uradi nešto, odnosno da promeni klub i krene iz početka. Žao mi je da je toliko vremena proveo stagnirajući, ali Real zove samo jednom i ne može da se bira. To je toliki klub da čim dođe ponuda i odgovor je automatski pozitivan. U Madridu je napravio toliko grešaka da je to neverovatno. Zaboravio je da se koncentriše na ono što je najvažnije - da trenira, da igra i da poštuje aktuelne zakone usled pandemije ove čudne bolesti kojom je lako zaraziti se. Nadam se da je napravio toliko grešaka da su sve one ostale u Španiji, te da dolaskom u Ajntraht za njega počinje nova era - rekao je "Stepi" i nastavio u istom tonu:

RepublikaFoto: Starsport
Iskusni Stepi bez dlake na jeziku o Joviću

Zarazio se koronom, napravio je ona čudesa, nije poštovao zakone, nije razmišljao mnogo o fudbalu već je mislima bio usmeren na druge stvari. Mislio je da je samo to važno, a da je dovoljno da on na terenu stoji na mestu gde treba i da će uvek da daje golove. Zaboravio je da ima 23 godine i u tom periodu karijera već sporije raste i polako zastaje. Ovo je poslednji momenat da ponovo počne i da pokaže da li je u mogućnosti da vrati formu u kojoj je nekada imao. Nadam se da će uspeti na putu do cilja. Sada je sve na njemu. Želim mu da ga povrede zaobiđu i da živi sportski, jer posle 18 meseci želja je veoma velika, jedino što ona ne sme da bude veća od mogućnosti - dodao je za "Mocartsport" Dragoslav Stepanović.

Podsetimo, naš portal je prvi najavio Jovićev povratak među frankfurtske "orlove".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading