ŠOK U SUPERKUPU ŠPANIJE: Real katastrofalan, Atletik Bilbao bukirao susret sa Barsom u finalu!

Autor:

Sport

14.01.2021

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polu-finale Superkupa Španije donelo nam je fenomenalan meč između Real Madrida i Atletik Bilbaa. Kraljevski klub potpuno je podbacio, Atletik je igrao sjajno, pa su na kraju veliki favoriti poraženi rezultatom 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Atletika posle velike borbe savladali su Real i prošli u finale Kupa Kralja!

Španska kupska takmičenja često umeju da prirede iznenađenja, ali Atletikov večerašnji perfomans spada u kategoriju zaprepaščujućeg.

Ne samo da su Baskijci nadigrali Madriđane, već su ih i savladali na putu ka istorijskom finalu!

Da će biti neizvesno najavio je Raul Garsija već u 18. minutu, ali ni najoptimističniji fanovi Atletika nisu mogli da očekuju 2:0 posle samo 38. minuta, ali eto, upravo su to dobili.

Garsija je ovaj put bio precizan sa bele tačke posle Lukasovog prekršaja, pa je Real pokušao da pojuri rezultat, ali bez većeg uspeha.

 

Nadu svom timu dao je Benzema u 73. minutu posle sjajnog pasa Kazemira, ali izjednačenja na kraju nije bilo, pa će sada Bilbao na megdan Barseloni u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading