POZNATA JE ISTINA: Kaludjerović SKOČIO U ODBRANU MAJKE I KOMŠIJA posle sinove nesreće...

Autor:

Sport

14.01.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi predupredio neminovne optužbe koje bi na njihov račun bile upućene zbog nesreće Kaludjerovićevog sina, fudbaler je izašao u javnost sa istinitom verzijom stravičnih događaja.

RepublikaFoto: Starsport
Sina Andrije Kaluđerovića udarila je struja jačine 20.000 volti

Tužne vesti proširile su se Srbijom jutros, kada je otkriveno da je sina Andrije Kaluđerovića udarila struja.

Njega je udarila struja dok je bio u poseti baki, ali je prvobitna informacija da je ovog četvorogodišnjaka šokirala komšijska ograda netačna, pa je fudbaler Rada što pre hteo da zaustavi bilo kakve zlonamerne glasine.

-Nije ga udarila struja iz komšijske ograde i nema potrebe da se sad stavljaju ti ljudi na stub srama, niti moja majka kako nije dobro pazila dete. Moj sin ima sedam i po godina i normalno je da se igra sam s drugarima. Udarila ga je struja od 20.000 volti u polju, jer se otkačila žica s bandere i spustila do visine koju dete može da dodirne - istakao je bivši fudbaler Zvezde u razgovoru za "Kurir". 

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Kaluđerović

Nekada najbolji strelac Superlige odmah je nastvio.

-Na tom mestu su se deca igrala celo leto. S njim su bila još dva dečaka koja su istih godina kao i moj sin. I on nije sin jedinac, ja imam tri sina, on je srednji - rekao je 33-godišnji fudbaler.

 

 

 

Poslednje informacije iz bolnice ističu da je dečkić, hvala bogu, živ i u stabilnom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading