KAKAV UDARAC ZA PORTUGALCA: Ponudili mu Ronalda, on bez imalo respekta ODBIO!

Autor:

Sport

14.01.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi kandidat za predsednika Barselone, Žoan Laporta je otkrio kako je jedan transfer mogao da promeni istoriju fudbala!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Naime, tokom svog prvog mandata je odbio da potpiše Kristijana Ronalda. On trenutno stremi da po drugi put postane čelni čovek katalonskog kluba.

Sve se odigralo 2003. godine, kada je Barsa bila na pragu da potpiše Ronaldinja i Rafu Markeza. Ipak, Laporta se tada odlučio da krene drugim putem.

- Bili smo blizu da potpišemo Ronaldinja i Rafu Markeza. Agent meksičkog defanzivca nas je takođe ponudio da potpišemo igrača po imenu Kristijano Ronaldo. On je tada igrao za Sporting, a agent nam je rekao "Već sam ga prodao Junajtedu za 19.000.000 evra, ali vi možete da ga dobijete za 17.000.000 evra" - podseća se Laporta.

 

Ipak, kandidat za predsednika Barselone odbio je tu ponudu.

- Nismo se složili, pošto smo već dogovorili saradnju sa Ronaldinjom. Uopšte se ne kajem zbog te odluke - zaključuje Laporta.

Ostatak priče je poznat, Portugalac je 2003. godine potpisao za Junajted gde je proveo šest godina nakon čega je otišao u najvećeg Barsinog rivala, Real Madrid gde je igrao gotovo punu deceniju sve dok 2018. godine nije prešao u Juventus.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading