KOGA ONI ZEZAJU?! Najgori arbitar na svetu i srpski "dušman" iz Rusije proglašen za SUDIJU DECENIJE!

Autor:

Sport

13.01.2021

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne znamo šta piju u međunarodnoj federaciji za fudbalsku istoriju i statistiku, ali bi smo i mi probali malo toga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Momenat kada "najbolji sudija decenije" na Mundijalu Srbiji nije dosudio penal

IFFHS obeležio je neke od najuspešnijih (po njima) ljudi u fudbalu u protekloj deceniji, ali su svojim izborima šokirali fudbalski svet.

Lako je voditi debatu o tome da li je Dijego Simeone zaista najbolji trener u proteklih deset godina, ili da li je Mesi najkreativniji igrač u tom periodu, ali kada su sudije u pitanju, jedan čovek automatski ne sme da bude na spisku najboljih, ali su ovi takozvani "eksperti" upravo njega izabrali za sudiju decenije!

Feliks Brih neprikosnoveno je najgori sudija u protekloj deceniji, i to ne samo zbog grehova protiv Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Feliks Brih

Pričamo o čoveku koji je kao legalan prihvatio gol koji je prošao kroz rupu sa spoljašnje strane mreže, pobogu, o drugim katastrofalnim kiksevima da ne dužimo.

Sudija kojeg Srbija pamti po neslavnom deljenju pravde na meču sa Švajcarskom na Svetskom prvenstvu, kada nas je oštetio za čist penal nad Aleksandrom Mitrovićem i nizom drugih odluka izuzetno uticao na ishod meča nekako je dobio čast života, pa je tako ostavio u prašini jednog od najboljih, našeg Milorada Mažića, koji je nekako bio tek 16. najbolji arbitar u prošloj deceniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading