NA BRDU SPREMNI DA TROŠE ITALIJANSKE MILIONE: Čukarički renovira ekipu!

Autor:

Sport

13.01.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se navijači Čukaričkog još uvek raduju ogromnoj svoti novca koju će klub dobiti za vunderkinda Dimitrija Kamenovića, uprava kluba naporno radi na obnavljanju ekipe sa pojačanim budžetom.

RepublikaFoto: Starsport
Uprava Čukaričkog novcem od prodaje Kamenovića renovira ekipu!

Brđani su se pobrinuli da pre polaska na pripreme stabilizuju ekipu, pa su trojica prvotimaca dobili nove ugovore.

Đorđe Petrović, jedan od najboljih mladih golmana na našim prostorima, a i šire, dobio je nagradu za sjajnu polu-sezonu u vidu novog ugovora do 2024. godine. Petrović ne samo da je na 19 utakmica u jesenjem delu Superlige primio samo 11 golova, već stigao i do reprezentativnog dresa, kada je za utakmicu sa Rusijom prebačen iz omladinske selekcije.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Petrović jedan je od najtalentovanijih golmana u Srbiji, a i šire

Njegov mentor takođe je produžio vernost klubu, pa će Nemanja Belić, koji za Čuku igra još od 2017. godine, takođe ostati u Beogradu na duže staze.

RepublikaFoto: fkcukaricki.com
Nemanja Belić (levo)

Treći momak koji je produžio ugovore je Srđan Mijailović. Nekada jedan od najperspektivnijih veznjaka iz Zvezdine škole, Mijailović je pre Čukaričkog izgradio solidnu internacionalnu karijeru, ali se na Brdu besprekorno uklopio, pa će i on ostati barem do 2024. 

RepublikaFoto: Starsport
Srđan Mijailović u dresu Zvezde

Uzbudljivo je vreme za fanove Čukaričkog, klub je uvek bio spreman da uloži kada se prava prilika otvori, pa bi uskoro makljanje za titulu u glavnom gradu moglo da postane još žešće.

 

Inače, iako je Dimitrije Kamenović budući igrač Lacija, on će ostati na Banovom brdu do kraja sezone kao pozajmljen igrač, tako da je klub zaista odradio dosta toga, a transfer rok je tek mlad!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading