Italijan ODUŠEVLJEN SRPSKOM GOL-MAŠINOM: UPOREDIO GA SA ADRIJANOM, pa mu PONUDIO MILIONE!

Autor:

Sport

12.01.2021

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni italijanski stručnjak Ćezare Prandeli govorio je o svemu i svačemu uoči susreta njegove ekipe sa Interom u Kupu Italije, ali je jedna stvar koja se istakla bila njegovo oduševljenje reprezentativcem Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović toliko "kida" u Italiji da ga porede sa Adrijanom!

Dušan Vlahović jednostavno ne može da prestane da postiže golove u poslednje vreme, što je primetio i Prandeli, pa je brže bolje ultra-talentovanom Srbinu ponudio poboljšane uslove, uz naravno reči pohvale.

- Mladi igrači su kao sunđeri, upijaju sve što im se kaže i uče konstantno. Retko sam, ako ikada, viđao igrače koji su dobri kao Vlahović sa 20 godina. Možda Adriano, ali nisam siguran. Klub pregovora sa njim oko novog ugovora pa se veoma radujem nastavku naše saradnje - istakao je Prandeli pre nego što se osvrnuo na taktiku pred okršaj sa "nerazurima".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prandeli i Fjorentina toliko su zadovoljni Vlahovićem, da su mu već ponudili novi ugovor

- Ne gledamo "Kopa D'Italiju" kao breme. Oni koji budu zaigrali moraju da namuče odličan tim Intera, moraju da napadaju i moraju otvorenom igrom da im se suprotstave - istakao je Prandeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading