EKSKLUZIVNO! Kosmički PREOKRET! Ništa od Piksija, reprezentativci silno žele samo NJEGA na mestu selektora Srbije!

Autor:

Sport

13.01.2021

04:11

Milošević je u sjajnim odnosima sa zlatnim "novozelanđanima", kao i s mlađim reprezentativcima poput Aleksandra Mitrovića i Luke Jovića.

EKSKLUZIVNO! Kosmički PREOKRET! Ništa od Piksija, reprezentativci silno žele samo NJEGA na mestu selektora Srbije!

Starsport

Komentari (5)

Loading
Salecux

13.01.2021 11:50

..ako igrači u bilo kom klubu a pogotovo u reprezentaciji imaju pravo glasa da odlučuju ili biraju,na primer,kapitena,ili recimo kondicionog trenera ili kao što je u ovom našem slučaju šef stručnog štaba to nije ni u kom slučaju dobro i ima po meni mafijaške strukture i pre svega odluke ljudi neznalica koji nisu stručni u onome što rade isto kao i naši srpski Treneri koji nisu prošli škole koje se moraju proći i koji ne znaju šta je to današnji moderni fudbal..samo nam stranac moze pomoći po meni mozda italijan jer su po igri slični nama i to je to..!

cobrayuyu

13.01.2021 13:18

Hajde prvo da se raspišu izbori za FSS. Neka izađu kandidati, neka se predstave, pa narod neka izabere. Ko je ove postavio? Oni troše narodne pare. Ništa svoje nisu uneli. Tako će novoizabrani da imaju odgovornost, pa ako reprezentacija i klubovi nemaju uspeha, ma zdravo. Raspišite konkurs za trenera. Možda se javi i neko ko zna to da radi pa makar bio i stranac. Dosta nam je više mafije.

Peconi

13.01.2021 23:22

Savo ce vas izvadi,...samo piksi i kraj

Milan

16.01.2021 17:31

Kakva sala. Oni biraju trenera?. Kosu igraci da biraju trenera?. Sto ne biraju predsednika fss?. Budalastina nikad dosta. Izbori u fss + ostavke Kokeze i pobratima kao moralan cin bi napravilo veliki pomak srpskom sportu.